Julian weet als geen ander betrokken te zijn en dat voel je. Hierdoor is het mogelijk om met zijn ervaring op emotionele niveaus te komen waar je normaliter alleen verkeerd. En juist daar worden dan nieuwe perspectieven ontwikkeld. En verankerd.
Dit heeft mij enorm geholpen om gevoelens van verlies en rouw een positieve wending te geven. Hierdoor heb ik weer energie gekregen om dingen aan te pakken en daarmee de regie over mezelf terug te krijgen.

Roel

In de gesprekken met Julian was het voor mij prettig maar ook verhelderend om terug te blikken op verliesmomenten in mijn leven. Ook de boeken die hij ter sprake bracht waren en zijn voor mij een steun in mijn herstel. Op kameraadschappelijke en tevens professionele wijze wist hij mij met menige eye opener ook daadwerkelijk verder te brengen. Na een intensief en laatste (?) afrondend gesprek fietste ik opgelucht huiswaarts om verder voorwaarts te gaan in mijn leven.
Door het -op de achtergrond- professioneel prijsgeven van zijn persoonlijke ervaringen, voelde ik tijdens onze “sessies” een maximale betrokkenheid.
Julian bedankt!

Anoniem